Algemene instellingen in boekingslay-out

Je legt instellingen vast die gelden voor iedere nieuwe boeking met de boekingslay-out.

Voorbeeld:

In de boekingslay-outs in het ordertraject komt een aantal instellingen steeds terug. Zo kun je instellen of Profit altijd, nooit of slechts na een vraag, de offerte, verkooporder, inkooporder, etc. moet mailen.

In de boekingslay-out voor de offertes kun je instellen dat Profit iedere offerte direct definitief maakt. Bij de boekingslay-outs voor verkooporders heb je deze instelling niet.

Algemene instellingen in boekingslay-out instellen:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Boekingslay-out.
  2. Open de boekingslay-out.
  3. Ga naar het tabblad: Algemene instellingen.

Dit tabblad is niet in elke boekingslay-out beschikbaar. Als het tabblad niet beschikbaar is, zijn er geen algemene instellingen.

4. Stel bij Vervolg na voltooien in of je wilt dat je direct nog een boeking kunt doen of dat je terug wilt naar de weergave.

Bij de volgende processen kun je specifieke instellingen doen in de boekingslay-outs:

5. Klik op: OK.

Direct naar

1. Boekingslay-out
  2. Boekingslay-out toevoegen
  3. Algemene instellingen
  4. Veld toevoegen of verwijderen in boekingslay-out
  5. Kop en voet inrichten
  6. Algemene instellingen in boekingslay-out
  7. Acties inrichten
  8. Boekingslay-outs InSite
  9. Raadplegen welke boekingslay-out geldig is
  10. Boekingslay-out blokkeren
  11. Vrije velden toevoegen aan een boekingslay-out

Process

Vrije inrichting Boekingslay-out