Boekingslay-out instellingen inkoop

In de boekingslay-outs van het inkoopproces kun je een aantal instellingen en controles vastleggen.

Beschrijving

Als je wilt dat Profit de kredietlimiet controleert of dat een minimum/maximum inkooporderbedrag gehanteerd wordt, dan stel je dit in binnen de boekingslay-out.

Een groot deel van de controles en acties die je kunt uitvoeren voor de verkoopboekingslay-outs, kun je ook instellen voor de inkoopboekingslay-outs. Het gaat bijvoorbeeld om de instellingen: Order afdrukken, Order in dossier plaatsen, Ordernummer handmatig invullen, Direct nieuwe inkooporder toevoegen, Orders blokkeren, Kredietlimiet controleren en Minimum en maximum bedrag controleren.

Als je een Bakkerijen-licentie heeft, is er één specifieke instelling in de boekingslay-outs voor inkoop, en dat is de controle op assortiment.

Video