Instellen ordernummer inkoop handmatig vullen

In de boekingslay-out kun je instellen of je het inkoopordernummer handmatig wilt invullen. Je kunt dit instellen voor alle inkoopordertypes.

Let op:

Het handmatig nummeren van inkooporders kun je instellen voor de basisorder, inkooporder, ontvangst, en de inkoopfactuur. In deze beschrijving kun je inkooporder ook basisorder, ontvangst of factuur lezen.

Order handmatig nummeren instellen:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Boekingslay-out.
  2. Open de eigenschappen van de boekingslay-out voor de (basis)order, ontvangst of inkoopfactuur.
  3. Ga naar het tabblad: Algemene instellingen.
  4. Vink Handmatig ordernummer aan om het inkoopordernummer handmatig in te vullen. Vink je dit veld niet aan, dan gebruikt Profit voor het inkoopordernummer autonummering.
  5. Klik op: OK.

Direct naar

1. Boekingslay-out instellingen inkoop
  2. Afwijkend magazijn in inkoopproces
  3. Instellen inkooporders altijd blokkeren
  4. Waarschuwing bij inkooprelatie instellen
  5. Instelling inkooporder afdrukken
  6. Alleen items gekoppelde inkooprelatie in inkooporder
  7. Instellen inkooporder in dossier plaatsen
  8. Instellen ordernummer inkoop handmatig vullen
  9. Direct nieuwe inkooporder toevoegen
  10. Instellen controleren kredietlimiet
  11. Instellen controle minimum en maximum inkooporderbedrag

Process

Boekingslay-out

Work area

Ordermanagement