Instelling inkooporder afdrukken

In de boekingslay-out kun je instellen of je de inkooporder wilt afdrukken bij het voltooien van een order. Je kunt dit instellen voor alle ordertypes.

Let op:

Of een rapport uiteindelijk wordt afgedrukt, hangt af van de verstrekkingswijze die is ingesteld bij de inkooprelatie. Alleen de verstrekking die overeenkomt met de instelling daar (e-mailen en/of afdrukken), wordt uitgevoerd.

Order afdrukken instellen:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Boekingslay-out.
  2. Open de eigenschappen van de boekingslay-out voor de (basis)order, ontvangst of inkoopfactuur.
  3. Ga naar het tabblad: Algemene instellingen.
  4. Selecteer de wijze waarop je de orders wilt afdrukken bij Order afdrukken:
    • Altijd

Profit drukt de order af bij het voltooien.

• Nooit

Profit drukt de order niet af bij het voltooien. Je kunt achteraf afdrukken via de beschikbare actie Afdrukken.

• Vraag stellen

Bij het voltooien van de order, stelt Profit de vraag of je de order wilt afdrukken.

Direct naar

1. Boekingslay-out instellingen inkoop
  2. Afwijkend magazijn in inkoopproces
  3. Instellen inkooporders altijd blokkeren
  4. Waarschuwing bij inkooprelatie instellen
  5. Instelling inkooporder afdrukken
  6. Alleen items gekoppelde inkooprelatie in inkooporder
  7. Instellen inkooporder in dossier plaatsen
  8. Instellen ordernummer inkoop handmatig vullen
  9. Instellen controleren kredietlimiet
  10. Instellen controle minimum en maximum inkooporderbedrag