Instellen inkooporders altijd blokkeren

In de boekingslay-out kun je instellen of je inkooporders automatisch wilt blokkeren nadat deze toegevoegd zijn. Je kunt dit instellen voor de inkooporder en ontvangst.

Let op:

Het blokkeren van inkooporders kun je instellen voor de inkooporder en de ontvangst.

Voorbeeld: Orders blokkeren

Je kunt een boekingslay-out maken waarbij de inkooporders automatisch geblokkeerd worden om bijvoorbeeld de inkooporders of ontvangsten te controleren die toegevoegd zijn door een nieuwe medewerker. De persoon die je geautoriseerd hebt om inkooporders vrij te geven kan dan de toegevoegde inkooporders controleren, eventueel wijzigen en vervolgens vrijgeven.

Orders blokkeren instellen:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Boekingslay-out.
  2. Open de eigenschappen van de boekingslay-out voor de inkooporder of ontvangst.
  3. Ga naar het tabblad: Algemene instellingen.
  4. Vink Altijd blokkeren aan om inkooporders automatisch te blokkeren bij het voltooien van een inkooporder.

Direct naar

1. Boekingslay-out instellingen inkoop
  2. Afwijkend magazijn in inkoopproces
  3. Instellen inkooporders altijd blokkeren
  4. Waarschuwing bij inkooprelatie instellen
  5. Instelling inkooporder afdrukken
  6. Alleen items gekoppelde inkooprelatie in inkooporder
  7. Instellen inkooporder in dossier plaatsen
  8. Instellen ordernummer inkoop handmatig vullen
  9. Instellen controleren kredietlimiet
  10. Instellen controle minimum en maximum inkooporderbedrag