Rapport toevoegen op basis van gegevensverzameling

Je voegt een nieuw, blanco rapport toe op basis van een gegevensverzameling.

Rapport toevoegen gebaseerd op gegevensverzameling:

1. Ga naar:
    • Algemeen / Uitvoer / Beheer / Rapport (alle rapporten)
    • CRM / Uitvoer / Beheer / Rapport
    • Financieel / Uitvoer / Beheer / Rapport
    • Fiscaal / Uitvoer / Beheer / Rapport
    • HRM / Uitvoer / Beheer / Rapport HRM
    • HRM / Uitvoer / Beheer / Rapport Payroll
    • Ordermanagement / Uitvoer / Beheer / Rapport
  2.  Klik op: Nieuw.
  3. Selecteer gebaseerd op een gegevensverzameling.
  4. Selecteer de gegevensverzameling.

Om de lijst eventueel in te korten kun je onderin het scherm de volgende filtervelden aanvinken:

• Alleen sjablonen weergeven: als je dit veld aanvinkt dan worden, afhankelijk van de gekozen basis, alleen de rapporten of gegevensverzamelingen getoond die als sjabloon gebruikt kunnen worden.
    • Alleen voor eigenaar weergeven: als je dit veld aanvinkt dan worden, afhankelijk van de gekozen basis, alleen de rapporten of gegevensverzamelingen getoond waarvan je zelf eigenaar bent.
  5. Klik op: Volgende.
  6. Vul de omschrijving in.

De overige velden (Definitiecategorie t/m Functiegroep) zijn van belang voor de filterautorisatie.

De overige velden (Definitiecategorie t/m Functiegroep) zijn van belang voor de filterautorisatie.

Data_Rapport toevoegen op basis van gegevensverzameling - Eigenschappen

1. Klik op: Voltooien.

Profit opent de rapportgenerator en je kunt direct aan de slag.

Direct naar

1. Rapport toevoegen
  2. Rapport toevoegen op basis van een bestaand rapport
  3. Rapport toevoegen op basis van gegevensverzameling
  4. Factuurrapport kopiƫren en rapporttype wijzigen

Process

Rapport

Work area

Output