Kenmerken kopiëren

Je kunt een bestaande kenmerkset of kenmerken uit een bestaande kenmerkset kopiëren.

Kenmerkset kopiëren:

1. Ga naar: Financieel / Verslaglegging / Inrichting / Kenmerkset.
  2. Selecteer de kenmerkset.
  3. Klik op de actie: Kopiëren kenmerkset.
  4. Selecteer een kopieeractie:
    • Kopieer uitsluitend de koppelingen tussen de kenmerken naar een nieuwe kenmerkset.
    • Kopieer de volledige kenmerkset naar een nieuwe kenmerkset.
    • Kopieer uitsluitend koppelingen tussen grootboekrekeningen en kenmerken.
  5. Klik op: Volgende.
  6. Selecteer de originele kenmerkset.
  7. Vul bij Kopie kenmerkset de code van de nieuwe kenmerkset.
  8. Vul de omschrijving in.
  9. Selecteer de voorkeur grootboekset.
  10. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Kenmerkset
  2. Kenmerkset toevoegen
  3. Kenmerken toevoegen
  4. Kenmerken kopiëren