Type dossieritem voor invulformulier

Je kunt het ingevulde formulier opslaan in het dossier van een persoon of organisatie. Dit kan alleen als aan het invulformulier een type dossieritem is gekoppeld.

Uitzondering hierop is een invulformulier van het type Inschrijven cursus. Voor dit invulformulier is een standaard type dossieritem Anonieme cursusinschrijving OutSite (Profit) beschikbaar. Aan dit type dossieritem is de workflow Cursusinschrijving gekoppeld.

Type dossieritem geschikt maken voor invulformulier:

1. Ga naar: CRM / Dossier / Inrichting / Type dossieritem.
  2. Open de eigenschappen van het type dossieritem.
  3. Ga naar het tabblad: Algemeen.
  4. Vink Beschikbaar voor invulformulieren aan.
  5. Vink Bestand koppelen aan als je wilt toestaan dat aan het invulformulier een bijlage toegevoegd wordt.
  6. Ga naar het tabblad: Bestemming.
  7. Controleer of minstens één bestemming van het dossieritem op Optioneel staat (de instelling Verplicht of Eén van deze verplicht is niet toegestaan bij invulformulieren).

Als je een bestemming inschakelt, kan in een dossieritem in het betreffende dossier geplaatst worden. Stel je bijvoorbeeld Organisatie/persoon in als optioneel, dan kan een nieuw dossieritem vastgelegd worden bij een organisatie of persoon.

8. Klik op: Opslaan en sluiten.

Direct naar

1. Invulformulier inrichten InSite en OutSite
  2. Type dossieritem voor invulformulier
  3. Anonieme deelnemer direct inschrijven inrichten
  4. Opt-in bij invulformulieren