Basispagina voor Projecten in InSite inrichten

AFAS levert standaard een basispagina voor projecten mee voor de geïnteresseerde gebruiker in InSite en/of OutSite. Deze basispagina toont basisinformatie met projectgegevens niet per teamrol, maar over alle teamrollen heen. Je kunt als sitebeheerder de basis projectpagina wijzigen in InSite en/of OutSite.

Via de basispagina kunnen geïnteresseerden projecten bekijken. De basispagina dient tevens als bron voor de pagina’s voor teamleden en de rol die ze spelen binnen het team.

Basispagina voor Projecten inrichten in InSite:

1. Log in en start Sitebeheer.

InSite kan bij jou anders zijn ingericht, waardoor de omschrijving van de actie anders is.

2. Ga naar: Projecten.
  3. Open een project, waarvan je geen teamlid of projectgroepmanager bent. Je ziet dan op de pagina linksboven achter Project geen rolomschrijving.
  4. Je kunt deze pagina voor deze rol via Sitebeheer naar eigen wens aanpassen en onderhouden. Voor meer informatie, zie beschrijving bij Sitebeheer.

De plug-in Google Maps is beschikbaar in de standaard meegeleverde InSite-site bij projecten. Je ziet de kaart van het adres van de projectlocatie in Google Maps. Je kunt dit handmatig toevoegen in je eigen site.

Ins_Plugins (10)

5. Klik op: Opslaan.
  6. Klik op: Publiceren.
  7. Klik op: Ja bij de melding.

Direct naar

1. Projecten in InSite inrichten
  2. Typen pagina's activeren voor Projecten
  3. Projectprofielen inrichten
  4. Basispagina voor Projecten inrichten
  5. Projectpagina voor een specifieke teamrol instellen
  6. Pagina projectgroepmanager inrichten
  7. Werkbladpagina nacalculatie onderhouden in InSite