Document aanmaken

Via Documentmanagement kunnen alle geautoriseerde InSite-gebruikers documenten aanmaken. Een InSite-gebruiker die een document aanmaakt wordt een 'auteur' genoemd.

Een nieuw document kan een workflow terechtkomen, zodat het eerst beoordeeld wordt. Na het accorderen kunnen de lezers het document lezen en afhandelen.

Als je een document aanmaakt, kun je zelf de tekst opstellen, opmaken en verrijken met afbeeldingen, video's hyperlinks, etc. Een andere aanpak is het publiceren van een extern document op je site, zoals een PDF, of een downloadbaar bestand.

Voorbereiding

• Auteur aanmaken

Voeg de auteurs toe aan de documentsjabloon. Auteurs zijn InSite-gebruikers die documenten mogen toevoegen.