Workflow Cursusinschrijving inrichten

Je beschikt standaard over de workflow Cursusinschrijving maar deze moet nog wel worden ingericht.

Workflow Cursusinschrijving inrichten:

1. Ga naar: CRM / Dossier / Inrichting / Type dossieritem.
  2. Open de eigenschappen van het type dossieritem Anonieme cursusinschrijving OutSite (Profit).
  3. Ga naar het tabblad: Workflows.
  4. Open de eigenschappen van de workflow Cursusinschrijving.
  5. Klik op de taak: Beoordelen.
  6. Vul eventueel een andere omschrijving in.
  7. Klik op: Ins_Wortkflow Beoordelen inschrijving inrichten (10) bij Taak bestemd voor.
  8. Selecteer de rol, verantwoordelijkheid of groep die de cursusinschrijving moet beoordelen.

Je moet de pagina's van Cursusinschrijving koppelen aan deze rol, gebruiker of groep.

9. Klik op: OK.
  10. Publiceer de workflow.

Direct naar

1. Anonieme deelnemer direct inschrijven inrichten
  2. Workflow Cursusinschrijving inrichten
  3. Anonieme inschrijvingen activeren OutSite
  4. Menu-item Cursus toevoegen OutSite
  5. Type pagina Cursusinschrijvingen InSite activeren
  6. Pagina's Cursusinschrijving koppelen aan rol
  7. Pagina Cursusinschrijving in InSite
  8. Inschrijfformulier Cursusinschrijving toevoegen