Eigenschappen en autorisatie InSite-pagina's raadplegen

Je kunt de eigenschappen en autorisatie van InSite-pagina's zowel via InSite als Profit Windows raadplegen. Ook kun je zien of een pagina een concept-pagina of een gepubliceerde pagina is.

Inhoud

Profit Windows

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Pagina.

Als het veld Concept aangevinkt is, is de pagina niet gepubliceerd.

2. Open de eigenschappen van de pagina Forecast met het gedrag Portal.
  3. In de eigenschappen van de pagina zie je wanneer en door wie deze de laatste keer gepubliceerd is.

Ook wordt hier de siterestrictie en selectie getoond, als dit van toepassing is.

4. Ga naar het tabblad: Pagina-autorisatie.

Dit tabblad toont het autorisatieniveau en gekoppelde functionaliteit.

Indien nodig kun je de autorisatie verder bekijken via Algemeen / In & OutSite / Inrichting / Functionaliteit en Algemeen / In & OutSite / Inrichting / Autorisatierol.

InSite

1. Open InSite en ga naar Sitebeheer.
  2. Ga naar het tabblad: Site.
  3. Klik op: Onderhouden / Onderhouden pagina's.

4. Je ziet een overzicht van alle pagina's. Als het veld Concept aangevinkt is, is de pagina niet gepubliceerd. Het overzicht kan pagina's bevatten die niet via het menu bereikbaar zijn, bijvoorbeeld omdat Profit standaardpagina's heeft toegevoegd terwijl je deze op de site niet gebruikt.
  5. Vink een pagina aan en daarna kun je de acties Paginagebruik en Pagina-autorisatie gebruiken.

Pagina-eigenschappen openen:

1. Zoek de pagina op in de bovenstaande weergave.
  2. Klik op de pagina om deze te openen.
  3. Ga naar het tabblad: Site. Klik op: Eigenschappen.

4. Bekijk de eigenschappen.

Originele versie van pagina herstellen

Met de consultancy code kun je een pagina herstellen. Hierdoor worden wijzigingen die zijn doorgevoerd na het toevoegen van de pagina, ongedaan gemaakt.

1. Activeer de consultancy code in de omgeving.
  2. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Pagina.
  3. Selecteer de pagina.
  4. Open de eigenschappen van de pagina.
  5. Ga naar: Acties (F8)Origineel herstellen.

Let op:

Als je deze actie uitvoert, worden alle wijzigingen in de pagina teruggedraaid. De pagina krijgt de standaardeigenschappen die toegekend werden toen de pagina werd toegevoegd.

Direct naar

1. Pagina's en overzichten InSite en OutSite
  2. Pagina's raadplegen in Profit Windows
  3. Pagina kopiëren
  4. Gerelateerde verwijzing toevoegen
  5. Overlay aan pagina toevoegen
  6. Pagina eigenschappen aanpassen
  7. Zoekmachines
  8. Parameter koppelen bij pagina
  9. Overzichtspagina per selectie
  10. Gegevens downloaden
  11. Pagina verwijderen
  12. Opbouw URL van pagina's
  13. URL-doorverwijzing OutSite inrichten
  14. Hyperlink naar e-mailadres toevoegen

Process

Beheerder

Work area

InSite/OutSite