Fotogalerij

Gebruik een fotogalerij om afbeeldingen als thumbnails (miniaturen) te tonen. Bijvoorbeeld foto's van producten, sheets van een presentatie, etc.

Ins_Fotogalerij (10)

Als een bezoeker op een miniatuur klikt, wordt de afbeelding in volledig formaat getoond. Als de bezoeker op een afbeelding klikt, wordt de volgende afbeelding getoond. Links en rechts staan navigatieknoppen om naar de volgende of vorige afbeelding te gaan.

Inhoud

Video

Fotogalerij toevoegen

Je kunt een fotogalerij toevoegen aan een portalpagina of een document. De maximumomvang van de fotogalerijen is ongeveer 50 MB.

Wat ga je maken?

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Open de pagina waaraan je de fotogalerij wilt toevoegen.
  3. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  4. Klik op: Indeling.
  5. Klik op: Nieuw / Fotogalerij.

6. De velden Formaat afbeelding en Beeldverhouding bepalen hoe de miniaturen getoond worden. Deze instellingen gelden voor alle miniaturen.
  7. De Animatiestijl bepaalt hoe de afbeeldingen verschijnen als je de pagina opent.

Je hebt ingesteld hoe de fotogalerij getoond wordt en je gaat nu foto's toevoegen aan de galerij.

8. Klik op: Nieuw.
  9. Je kunt afbeeldingen kiezen en toevoegen, of afbeeldingen vanuit Microsoft Verkenner in het venster slepen..

10. Klik op: Aanmaken.
  11. Klik op: Aanmaken.
  12. Publiceer de pagina.

Foto aan galerij toevoegen of uit galerij verwijderen

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Open de pagina met de fotogalerij die je wilt aanpassen.
  3. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  4. Klik op: Indeling.
  5. Klik op: de fotogalerij.
  6. Klik op: Eigenschappen.
    • Klik op Nieuw om een foto toe te voegen.
    • Vink een foto aan en klik op Verwijderen om deze te verwijderen.

Direct naar

1. Content op InSite en OutSite
  2. Portalpagina toevoegen en indelen
  3. Tekst met opmaak toevoegen
  4. CMS-editor
  5. Afbeelding toevoegen
  6. Eigen knop toevoegen
  7. Video
  8. Banner
  9. Fotogalerij
  10. Groeperen van paginaonderdelen
  11. Onderdeel uit bestaande pagina
  12. Standaardonderdeel invoegen