Uren boeken voor andere medewerker via InSite

Je kunt nacalculatie (uren) boeken en wijzigen voor een andere medewerker via InSite. Deze functie is ook beschikbaar in Profit.

In verband met functiescheiding ESS/MSS kun je via onderstaande procedure geen uren boeken voor jezelf. Dit kun je alleen via Uren boeken via InSite.

Let op:

Je kunt de boekingen alleen wijzigen als deze nog niet zijn geaccordeerd, gereedgemeld of gefactureerd.

Uren boeken en wijzigen voor een andere medewerker:

1. Open de site.
  2. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: Mijn InSite / Mijn medewerkers of klik op: Projecten.

InSite kan bij jou anders zijn ingericht, waardoor de omschrijving van het menu-item anders is.

Ins_Uren boeken via Insite (10)

4. Klik op: Uren boeken.
  5. Selecteer de boekingslay-out Nacalculatie per regel InSite (Profit).
  6. Selecteer de medewerker.
  7. Vul een waarde in bij Jaar.
  8. Vul een waarde in bij Periode.
  9. Klik op de actie: F5. Selecteren.

In het boekingsscherm zie je de bestaande regels, die voor de combinatie medewerker, boekjaar en periode zijn geboekt. Onderin het boekingsprogramma zie je het totaal van de geboekte uren per dag, als je dit hebt opgenomen in de boekingslay-out.

Ins_Uren boeken voor andere medewerker in InSite (10)

10. Vul de boekingsregel in. Je kunt ook een bestaande regel wijzigen.
  11. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Nacalculatie/Uren boeken in InSite