thumb_up
thumb_down
link
Copy link
Copied
insert_emoticon
lmatfy
Copied

Restrictie selectie bijwerken

Je kunt restricties toepassen om ervoor te zorgen dat bijvoorbeeld alleen ingelogde gebruikers een overzicht mogen zien.

Als je voor het eerst een bepaalde selectie gebruikt zal geen enkele gebruiker het overzicht zien totdat de selecties zijn bijgewerkt.

Bij het uitvoeren van de actie Restrictie selectie bijwerken worden alle bestaande selecties doorlopen en wordt elk contact dat binnen de selectie valt gekoppeld aan de selectie. Als een contact niet meer binnen de selectie valt wordt het ontkoppeld.

Restrictie selectie bijwerken  via Profit Windows:

  1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Actualiseren / Selecties actualiseren.

Restrictie selectie bijwerken via een geplande taak:

Je kunt deze optie ook inplannen via Profit, dan hoef je de actie niet handmatig uit te voeren.

Direct naar

  1. Site bijwerken
  2. Restrictie selecties bijwerken
  3. Overzichten actualiseren
  4. Publicatie status Site

Process

Beheerder

Work area

InSite/OutSite