InSite starten

Dit onderwerp heeft betrekking op het inloggen en uitloggen op InSite.

Inhoud

Inloggen

Je logt in op InSite via single sign-on of via twee-factorauthenticatie.

Na het inloggen zie je de pagina's waarvoor je als gebruiker geautoriseerd bent. De autorisatie is vastgelegd in Profit.

Een gebruiker die is gekoppeld aan een medewerker kan gebruik maken van employee self service (ESS). Is de gebruiker niet gekoppeld aan de medewerker, dan kan dit niet.

Een systeemgebruiker kan niet inloggen op InSite of OutSite.

Uitloggen

1. Klik op de naam van de gebruiker.

2. Klik op: Uitloggen.

Direct naar

1. Beginnen met InSite
  2. Sitebeheerder aanstellen
  3. InSite starten als medewerker
  4. Sneltoetsen in InSite gebruiken
  5. Wachtwoord vergeten
  6. Profielfoto toevoegen
  7. Gebruikerstaal vastleggen
  8. Zoeken in InSite
  9. Toegankelijkheid voor blinden en slechtzienden