Abonnementen in InSite

In InSite beschik je over een menu Abonnementen. Op de pagina die aan dit menu is gekoppeld (de zogenaamde portalpagina) beschik je over verschillende menufuncties.

Inhoud

Beschrijving

Via het Abonnementen menu kun je de menufunctie Abonnementen openen. Via deze menufunctie kun je abonnementen raadplegen in InSite. Je hoeft Profit Windows hier niet voor op te starten!

Voorbereiding

Abonnement in InSite raadplegen

Via de menufunctie Abonnementen open je een overzicht van alle abonnementen in InSite. Vanuit dit overzicht open je de eigenschappen van een specifiek abonnement om de gegevens te raadplegen.

Abonnement raadplegen in InSite:

1. Open de site.
  2. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: OK.
  4. Klik op: Abonnementen.
  5. Klik op: Abonnementen.

InSite kan bij jou anders zijn ingericht, waardoor de omschrijving van de actie anders is.

Je ziet de weergave met alle abonnementen.

Je kunt voor het zoeken van het juiste abonnement gebruik maken van het snelfilter.

6. Open de eigenschappen van het abonnement.
  7. Raadpleeg hier de gegevens van het abonnement en de abonnementsregels.

Onder de knop Direct naar kun je de koppelingen van de organisatie openen. Mogelijke koppelingen zijn:

• Organisatie of Persoon (als de relatie een persoon is)
    • Verkooprelatie

Direct naar

1. Abonnementen
  2. Abonnementen toevoegen
  3. Prijzen bij abonnementen
  4. Abonnementen factureren
  5. Abonnementsfacturen journaliseren
  6. Abonnement beƫindigen
  7. Abonnementen in InSite
  8. Abonnementsrapporten en -analyses raadplegen

Process

Abonnement

Work area

Abonnementen