InSite

InSite is de Intranet-applicatie van Profit. Je hebt snel en altijd toegang tot gegevens (een internetbrowser is immers voldoende). Je bent ook niet afhankelijk van een PC of laptop, een tablet of smartphone is genoeg.

Profit en InSite zijn naadloos en 'real-time' met elkaar verbonden. Het maakt niet uit of je gegevens raadpleegt via bijvoorbeeld Profit of InSite, je werkt altijd met de meest actuele gegevens.

Voorbereiding

Werkwijze