Overzichtspagina in InSite

Weergaven worden in InSite en OutSite overzichten genoemd. Een overzicht toont gegevens uit Profit in tabelvorm, zoals een lijst met medewerkers of een lijst met openstaande posten.

Je kunt overzichten op verschillende manier presenteren, bijvoorbeeld in een lijst of een simpele weergave. Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide weergave. Hierin heeft de gebruiker onder andere de mogelijkheid om gegevens te sorteren en te filteren.

Inhoud

Beschrijving

Hieronder zie je de verschillende presentaties van overzichten en de gebruiksmogelijkheden:

• Lijst

Eenvoudige weergave met enkele velden. De gebruiker kan niet filteren, sorteren of exporteren naar Microsoft Excel.

Ins_Overzichten InSite wijzigen (Beschr) - Lijst

• Simpele weergave

Weergave in kolommen, waarbij de sitebeheerder kan toestaan dat de gebruiker kan filteren op één veld. De gebruiker kan filters niet opslaan.

Ins_Overzichten InSite wijzigen (Beschr) - Lijst

• Uitgebreide weergave

Weergave in kolommen, waarbij de sitebeheerder kan toestaan dat de gebruiker kan sorteren, filteren en filters kan opslaan. De sitebeheerder kan ook toestaan dat de gebruiker de weergave exporteert naar Microsoft Excel.

In deze weergave kan de gebruiker de kolombreedtes wijzigen, in andere weergaven kan dit niet.

Ins_Overzichten InSite wijzigen (Beschr) - Lijst

Opmaak en afmetingen van het overzicht

De opmaak van bovenstaande overzichten (zoals de achtergrondkleur van de regels) is afhankelijk van het thema. Voor de afmetingen en de achtergrondkleur-/afbeelding, zie overzicht toevoegen.

Weergave op basis van sjabloon

Je kunt een overzicht stylen op basis van een weergave sjabloon, bijvoorbeeld om een mooie nieuwsweergave te maken. De weergave bestaat dan uit blokken die je visueel aantrekkelijk kunt tonen.

Direct naar

1. InSite
  2. Overzicht van de mogelijkheden
  3. Beginnen met InSite
  4. Sitebeheer (webmaster)
  5. Thema-editor
  6. Portalpagina's
  7. Overzichten
  8. Documentmanagement
  9. Pagina's en overzichten
  10. Paginabeheer
  11. Invulformulieren
  12. Site algemeen