Overzicht toevoegen (InSite/OutSite)

Er zijn twee manieren om een overzicht toe te voegen. Je voegt een overzicht toe als een zelfstandige pagina, of als een onderdeel van een portalpagina.

Inhoud

Overzicht als zelfstandige pagina

De overzichtspagina is een zelfstandige pagina met een eigen URL.

Overzichtspagina toevoegen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Klik op: Nieuw / Overzichtspagina.
  3. Selecteer het overzicht dat je toe wilt voegen.

Het type pagina wordt dan automatisch gevuld.

4. Klik op: Toevoegen.

Je opent nu de conceptpagina van het overzicht.

5. Klik op: Publiceren.

Overzichten op een portalpagina plaatsen

Je kunt meerdere overzichten tonen op één pagina en deze combineren in een groepering.

De overzichten die je wilt toevoegen of combineren, moeten bestaan en de juiste indeling hebben. Het is wel mogelijk om de indeling later nog aan te passen. Als je een overzichtspagina opvraagt, kun je de presentatie wijzigen. Ook kun je kolomindeling wijzigen in Profit Windows.

Overzichten op een portalpagina plaatsen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Open de pagina waarop je de overzichten wilt tonen.
  3. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  4. Klik op: Indeling.
  5. Klik op: Pagina-onderdeel toevoegen / Onderdeel uit bestaande pagina.

6. Selecteer de pagina die je wilt tonen.
    • Type pagina

Je kiest meestal een algemeen type. Bij een overzicht met taken selecteer je bijvoorbeeld Dossier, omdat taken altijd gebaseerd zijn op dossieritems.

• Gebaseerd op: het overzicht dat je wilt tonen.
    • Onderdeel: selecteer altijd Overzicht.

Je kunt ook direct het overzicht selecteren. Het type pagina en de pagina worden dan automatisch ingevuld.

7. Klik op: Aanmaken.

Het overzicht wordt op de pagina geplaatst.

Overzichten opnemen in groepering:

1. Klik op: Pagina-onderdeel toevoegen / Groepering.

2. Selecteer de presentatiestijl.
  3. Vink Animatie aan als je een mooie overgang wilt hebben bij het wisselen tussen tabbladen.

4. Klik op: Aanmaken..

Er is nu een lege groepering aan de pagina toegevoegd.

5. Sleep de overzichten een voor een in de groepering. Als je een overzicht in een groepering sleept, wordt er een groene stippellijn zichtbaar.
  6. Sleep de groepering naar de plek waar je deze wilt tonen.

Direct naar

1. Overzichtspagina in InSite
  2. Overzicht raadplegen
  3. Overzicht toevoegen
  4. Overzicht uitbreiden met velden of filter
  5. Gebruiksmogelijkheden overzicht wijzigen
  6. Overzicht stylen met weergave sjabloon
  7. Overzicht toevoegen op basis van weergave sjabloon
  8. Overzicht voor mobiele weergave
  9. Zoekweergave InSite toevoegen

Process

Overzicht Beheerder

Work area

InSite/OutSite