Pagina's en overzichten InSite en OutSite

Voor de gebruikers vormen de pagina's die je toont de inhoud van de site. Elke pagina kun je naar eigen wensen inrichten.

Video

Pagina onderdelen toevoegen wordt uitgelegd vanaf 1:46 min.

Beschrijving

Via pagina's toon je gegevens op de site. Welke gegevens je kunt tonen en op welke manier hangt af van de pagina die je toevoegt.Per pagina worden (automatisch) drie auditvelden gevuld zodat je inzicht hebt wie, wanneer de pagina voor het laatst heeft bewerkt. Het betreft de velden:

  • Aangemaakt

    Profit vult dit veld met de gegevens van de ingelogde gebruiker tijdens het toevoegen van een nieuwe pagina.

  • Laatst gewijzigd op

    Profit vult dit veld met de huidige datum/tijd bij het publiceren van een pagina. Profit werkt dit veld bij als je het concept van een pagina publiceert of als je een pagina zelf opnieuw publiceert.

  • Laatst gepubliceerd door

    Profit vult dit veld op hetzelfde moment als 'Laatst gepubliceerd op' met de gegevens van de ingelogde gebruiker.

Documentsjabloon / Type pagina

Je voegt een pagina toe als document of als pagina. Een document is gebaseerd op een documentsjabloon. Deze documentsjablonen voeg je zelf toe en onderhoud je zelf.

Je beschikt standaard in Profit over verschillende typen pagina's. Je kunt zelf geen type pagina toevoegen. Een type pagina toont informatie over Profit-gegevens. Als je bijvoorbeeld van het type pagina Contactpersoon het overzicht toevoegt aan de site, zien de bezoekers het overzicht van alle aanwezige Contactpersonen in Profit. Dit overzicht wordt automatisch bijgewerkt.

Je bepaalt zelf welk type pagina je wilt activeren op de site.

Werkwijze

Zie ook