Thema van banner instellen

Voor de banner in de vorm van een Opsomming, Knoppen en Keuzelijst kun je een eigen stijl vastleggen.

Opsomming

Knoppen

Keuzelijst

Ins_Banner instellen (20)

Ins_Banner instellen (30)

Ins_Banner instellen (40)

Inhoud

Thema banner opsomming

Je kunt van de banner die je als Opsomming presenteert de tekstkleur op verschillende manieren instellen.

Thema banner opsomming aanpassen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Klik op: Thema's.
  3. Selecteer het thema.
  4. Klik op: Bewerken.
  5. Klik op: Banner / Banner opsomming.
  6. Vink Onderstrepen aan als je alle tekst in de opsomming wilt onderstrepen.
  7. Selecteer een waarde bij Normaal tekstkleur, Benadrukken tekstkleur en Extra benadrukken tekstkleur.

Je klikt hiervoor in het kleurvak achter de tekst die je wilt aanpassen:

Nu verschijnt een scherm met de kleurenset die je hebt ingesteld bij het thema.

8. Selecteer de kleur.
  9. Klik op: OK.

Je kunt instellen dat de tekstkleur wijzigt als een bezoeker met de muis over de opsomming hoovert.

10. Selecteer een andere kleur voor Normaal tekstkleur onder Item muis-over:
  11. Klik op: OK.
  12. Klik op: Aanpassen.

Het resultaat ziet er als volgt uit:

Let op:

De titel van de banner heeft een afwijkende kleur omdat dit geen banner tekst is maar een koptekst. De stijl van de kopteksten stel je in onder Tekst.

Thema banner knoppen

Je kunt van de banner die je als Knoppen presenteert de tekstkleur, de achtergrondkleur en de omtrek op verschillende manieren instellen.

Thema banner knoppen aanpassen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Klik op: Thema's.
  3. Selecteer het thema.
  4. Klik op: Bewerken.
  5. Klik op: BannerBanner knoppen.

Je opent nu het scherm Aanpassen themaonderdeel.

6. Stel de banner naar wens in.
  7. Klik op: Aanpassen.
Thema Banner keuzelijst

Je kunt van de banner die je als Keuzelijst presenteert de tekstkleur en de achtergrond op verschillende manieren instellen.

Thema banner keuzelijst aanpassen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Klik op: Thema's.
  3. Selecteer het thema.
  4. Klik op: Bewerken.
  5. Klik op: BannerBanner keuzelijst.

6. Klik op: Aanpassen.

Direct naar

1. Thema-onderdelen instellen
  2. Thema van Menu instellen
  3. Kleurovergang en transparantie instellen
  4. Thema van banner instellen
  5. Zone instellen
  6. Stijl van eigen knoppen vastleggen
  7. Overige onderdelen instellen