Thema van banner instellen

Voor de banner in de vorm van een Opsomming, Knoppen en Keuzelijst kun je een eigen stijl vastleggen.

Bijvoorbeeld:

Opsomming

Knoppen

Keuzelijst

Ins_Banner instellen (20)

Ins_Banner instellen (30)

Ins_Banner instellen (40)

Inhoud

Thema banner opsomming

Je kunt van de banner die je als Opsomming presenteert de tekstkleur op verschillende manieren instellen.

In dit voorbeeld passen we de banner van de demo site aan. Als je deze site start ziet de banner opsomming er als volgt uit:

2G_Presentatiestijlen banner (05)

Thema banner opsomming aanpassen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Klik op: Thema's.
  3. Selecteer het thema.

Je kunt het thema nu meteen bewerken.

4. Klik op: Banner / Banner opsomming.
  5. Vink Onderstrepen aan als je alle tekst in de opsomming wilt onderstrepen.
  6. Selecteer een waarde bij Normaal tekstkleur, Benadrukken tekstkleur en Extra benadrukken tekstkleur.

Je klikt hiervoor in het kleurvak achter de tekst die je wilt aanpassen:

Out_Banner thema onderhouden (10)

Nu verschijnt een scherm met de kleurenset die je hebt ingesteld bij het thema.

7. Selecteer de kleur.

Out_Banner_Theme (20)

8. Klik op: OK.

Je kunt instellen dat de tekstkleur wijzigt als een bezoeker met de muis over de opsomming hoovert.

9. Selecteer een andere kleur voor Normaal tekstkleur onder Item muis-over:

Out_Thema banner onderhouden (30)

10. Klik op: OK.
  11. Klik op: Aanpassen.

Het resultaat ziet er als volgt uit:

Out_Banner thema onderhouden (40)

Let op:

De titel van de banner heeft een afwijkende kleur omdat dit geen banner tekst is maar een koptekst. De stijl van de kopteksten stel je in onder Tekst.

Thema banner knoppen

Je kunt van de banner die je als Knoppen presenteert de tekstkleur, de achtergrondkleur en de omtrek op verschillende manieren instellen.

In dit voorbeeld passen we de banner van de demo site. Als je deze site start ziet de banner opsomming er als volgt uit:

Thema banner knoppen aanpassen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Klik op: Thema's.
  3. Selecteer het thema.

Je kunt het thema nu meteen bewerken.

4. Klik op: BannerBanner knoppen.

Je opent nu het scherm Aanpassen thema onderdeel.

In dit voorbeeld stellen wij het volgende in:

Out_Thema banner onderhouden (60)

5. Klik op: Aanpassen.

Het resultaat ziet er als volgt uit:

Out_Thema banner onderhouden (70)

Thema Banner keuzelijst

Je kunt van de banner die je als Keuzelijst presenteert de tekstkleur en de achtergrond op verschillende manieren instellen.

In dit voorbeeld passen we de stijl van de banner aan. De banner ziet er eerst als volgt uit:

Out_Thema banner onderhouden (80)

Thema banner keuzelijst aanpassen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Klik op: Thema's.
  3. Selecteer het thema.

Je kunt het thema nu meteen bewerken.

4. Klik op: BannerBanner keuzelijst.
  5. Herhaal deze stappen voor de Keuzelijst en de Tekstkleur van de keuze.

In dit voorbeeld stellen wij het volgende in:

Out_Thema banner onderhouden

6. Klik op: Aanpassen.

Het resultaat ziet er als volgt uit:

Out_Thema banner onderhouden (90)

Direct naar

1. Onderdelen instellen
  2. Thema van Menu instellen
  3. Kleurovergang en transparantie instellen
  4. Thema van banner instellen
  5. Zone instellen
  6. Stijl van eigen knoppen vastleggen
  7. Overige onderdelen instellen

Process

Thema

Work area

InSite/OutSite