GZP-heffing (Bakkerijen)

Bij grondstoffen kan er sprake zijn van een GZP-heffing (Granen Zaden en Peulvruchten). Dit is een vaste heffing.

In deze menufunctie kan de Centrale Omgeving centraal de geldende heffing vastleggen met een begin- en een einddatum. Bij de grondstof kun je aangeven of de GZP-heffing van toepassing is.

GZP-heffing toevoegen:

1. Ga naar: Ordermanagement / Item / Inrichting bakkerij / GZP-heffing.
  2. Klik op: Nieuw.
  3. Vul bij Ingangsdatum de datum in waarop de nieuwe GZP-heffing in gaat.
  4. Vul bij Prijs de GZP-heffing in.

Bij Einddatum wordt automatisch de datum waarop deze GZP-heffing afloopt ingevuld op het moment dat je een nieuwe prijs (met een nieuwe ingangsdatum) invoert.

5. Klik op: Voltooien.

Via de knop Verwijderen kun je de meest recente prijs verwijderen.

Direct naar

1. Stamgegevens Bakkerijen
  2. Type assortiment
  3. Type levering
  4. Uit orderadvies/besteladvies uit te sluiten periode
  5. Routegegevens per dag
  6. Ingrediëntengroep
  7. Ingrediënt
  8. Allergeen
  9. GZP-heffing
  10. Deeg
  11. Type bestelling toevoegen (voor BestelPlus)
  12. Niet te bestellen periode (voor BestelPlus in Profit)