Routegegevens per dag (Bakkerijen)

Bij het toevoegen van de routegegevens van een dag vul je onder andere de gegevens van de vrachtwagen en de chauffeur in.

Routegegevens per dag toevoegen:

1. Ga naar: Ordermanagement / Verkoopproces / Inrichting Bakkerij / Routegegevens per dag.
  2. Klik op: Nieuw
  3. Vul bij Routenummer een numerieke code in (max. 2 posities).
  4. Selecteer bij Dagnummer het dagnummer.
  5. Vul bij Omschrijving een omschrijving in van de route.
  6. Vul bij Kenteken het kenteken in van de vrachtwagen waarmee de route wordt gereden.
  7. Vul bij Laaddeur de code in van de laaddeur waaraan de vrachtwagen wordt beladen.
  8. Vul bij Chauffeur de naam in van de vrachtwagenchauffeur.
  9. Vul eventueel de Bijzonderheden. Bijvoorbeeld de km-stand aan het begin en het einde van de rit of andere bijzonderheden met betrekking tot de route.
  10. Klik op: Voltooien

Direct naar

1. Stamgegevens Bakkerijen
  2. Type assortiment
  3. Type levering
  4. Uit orderadvies/besteladvies uit te sluiten periode
  5. Routegegevens per dag
  6. Ingrediëntengroep
  7. Ingrediënt
  8. Allergeen
  9. GZP-heffing
  10. Deeg
  11. Type bestelling toevoegen (voor BestelPlus)
  12. Niet te bestellen periode (voor BestelPlus in Profit)