Productieorder raadplegen/vrijgeven

Je kunt de productieorders raadplegen. Als een productieorder geblokkeerd is kun je deze vrijgeven.

Je kunt dit ook autoriseren.

In dit artikel is gave nieuwe functionaliteit verwerkt die beschikbaar is vanaf Profit 1.

Als je een productie-order raadpleegt kun je aan de weergave Onderdelen productie-order de velden Eerst toegewezen verkooporderregel en Eerst toegewezen voorcalculatie toevoegen. Hiermee heb je inzicht in de verkoopgegevens waarvoor je produceert.

Afgeronde productieorder raadplegen/productieorder vrijgeven:

1. Ga naar: Ordermanagement / Productie / Productieorder.
  2. Open eventueel de weergave Onderdelen productieorder om de items in de maakartikelen inclusief voorraadgegevens te raadplegen.
  3. Klik op: Meer acties / Toewijzing inkoop of Toewijzing verkoop om de gekoppelde voorcalculatie of verkooporder direct te openen.
  4. Selecteer de productieorder die je vrij wilt geven.
  5. Klik op: Meer actiesVrijgeven productieorder.
  6. Klik op Ja bij de melding..

Direct naar

1. Productie
  2. Inrichten
  3. Productie analyse raadplegen
  4. Maakartikel inkopen productie via Bestelvoorstel
  5. Productieorder
  6. Voorraad voor productie raadplegen
  7. Productiebon toevoegen
  8. Aan productie toegewezen order/voorcalculatie raadplegen
  9. Productieorder vrijgeven
  10. Productiebon afhandelen
  11. Productiebonnen collectief verwijderen