Cookiemelding tonen op OutSite

Bij gebruik van OutSite (website/portal) worden cookies weggeschreven. Je kunt de gebruiker hierover nu informeren door middel van een cookiemelding en een bijbehorende pagina.

We gebruiken voor In- en Outsite alleen technische en functionele cookies, daarvoor heb je niet te maken met de cookiewet of AVG/GDPR. Wel kunnen er cookies van andere partijen worden opgeslagen als je externe op de site gebruikt. AFAS kan dit niet beïnvloeden. Je moet hierbij denken aan Google Analytics en Universal Analytics, plug-ins van externe partijen en Google Fonts.

Cookiemelding tonen:

1. Maak een informatiepagina die je wilt tonen als de bezoeker op de cookiemelding klikt.
  2. Log in op OutSite en ga naar Sitebeheer.
  3. Ga naar het tabblad Site en klik op Onderhouden / Speciale pagina's.
  4. Klik op Speciale pagina's en koppel de informatiepagina bij Privacyverklaring.

Als je de pagina gekoppeld hebt, wordt voortaan de cookiemelding getoond. Je kunt de kleur van de balk en het lettertype bepalen via het thema, onderdeel Overige / Popup.

Direct naar

1. Site inrichten
  2. Inlogopties OutSite vastleggen
  3. Cookiemelding tonen op OutSite
  4. Categorie, subcategorie en bereik aanmaken
  5. Type pagina activeren
  6. Type pagina voor downloadbaar bestand inrichten
  7. Externe content tonen in iFrame
  8. Zoeken in InSite inrichten
  9. Afstand berekenen activeren

Process

Beheerder

Work area

InSite/OutSite