Cookiemelding tonen op OutSite

Bij gebruik van OutSite (website/portal) worden cookies weggeschreven. Je kunt een cookie-melding tonen aan de bezoekers.

We gebruiken voor In- en Outsite alleen technische en functionele cookies, daarvoor heb je niet te maken met de cookiewet of AVG/GDPR. Wel kunnen er cookies van andere partijen worden opgeslagen als je externe op de site gebruikt. AFAS kan dit niet beïnvloeden. Je moet hierbij denken aan Google Analytics en Universal Analytics, plug-ins van externe partijen en Google Fonts.

Cookiemelding tonen:

1. Maak een informatiepagina die je wilt tonen als de bezoeker op de cookiemelding klikt.
  2. Log in op OutSite en ga naar Sitebeheer.
  3. Ga naar het tabblad Site en klik op Onderhouden / Speciale pagina's.
  4. Klik op Speciale pagina's en koppel de informatiepagina bij Privacyverklaring.

Als je de pagina gekoppeld hebt, wordt voortaan de cookiemelding getoond. Je kunt de kleur van de balk en het lettertype bepalen via het thema, onderdeel Overige / Popup.

De cookies van AFAS raadplegen in Google Chrome:

Je kunt de technische namen van de cookies die door een site geplaatst worden, raadplegen in Chrome.

1. Start Chrome en druk op F12. De Developer Tools verschijnen.
  2. Het developer panel verschijnt standaard rechts op je scherm. Gebruik de docking-opties om dit links te plaatsen als je dat handiger vindt.

3. Ga naar Application.

4. Klik op Cookies en dan op de gewenste site. Zie verder de uitleg van Chrome over deze pagina.

Direct naar

1. Site inrichten
  2. Cookiemelding tonen op OutSite
  3. Type pagina activeren
  4. Type pagina voor downloadbaar bestand inrichten
  5. Externe content tonen in iFrame
  6. Zoeken in InSite inrichten
  7. Afstand berekenen activeren