Samenstelling met onderdelen raadplegen in OutSite

Als je niet ingelogd bent (anoniem) kun je een deel van de beschikbare samenstellingsgegevens raadplegen in OutSite. Als je wel ingelogd bent kun je extra gegevens van de samenstelling raadplegen.

Welke gegevens voor iedereen (anoniem) en welke gegevens voor de ingelogde gebruiker zichtbaar zijn is afhankelijk van de inrichting. De site kan afwijken van onderstaande beschrijving.

Voordat je samenstellingen in OutSite kunt zien, moeten ze in Profit toegevoegd zijn aan de productgroep.

Samenstelling raadplegen in OutSite (anoniem):

1. Open de site.
  2. Ga naar: Producten.

Je ziet nu de productgroepen, met afbeelding als die zijn toegevoegd.

3. Klik op: de productgroep.

Je ziet nu de in de productgroep opgenomen artikelen.

4. Klik op: een samenstelling.

Je ziet nu de beperkte gegevens van de samenstelling.

Samenstelling raadplegen in OutSite (klantportal):

1. Open de site.
  2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: Opslaan en sluiten.
  4. Ga naar: Klantportal.

Deze menukeuze kan in de site afwijken.

5. Klik op: Artikelen.

Je ziet nu de productgroepen, met afbeelding als je die hebt toegevoegd.

6. Klik op: de productgroep.

Je ziet nu de in de productgroep opgenomen artikelen.

7. Klik op: een samenstelling.

Je ziet nu de eigenschappen van de samenstelling zoals de onderdelen. Ook zie je nu de eigenschappen zoals de omschrijving, de prijs, de afbeelding en de voorraad.

8. Klik op: een onderdeel van de samenstelling om de eigenschappen daarvan te raadplegen.

Direct naar

1. Ordermanagement in OutSite
  2. Ordermanagement in OutSite inrichten
  3. Artikelen raadplegen in OutSite
  4. Samenstellingen raadplegen in OutSite
  5. Verkooporders, pakbonnen en facturen raadplegen in OutSite
  6. Klantkaart verkooprelatie tonen in OutSite