Ordermanagement in OutSite

Profit wordt standaard geleverd met de webinterfaces OutSite en InSite. Met deze webinterfaces heb je via webbrowsers toegang tot een groot deel van de functionaliteit van Profit Ordermanagement.

Video

Beschrijving

Je kunt via je browser in OutSite gegevens uit Profit Ordermanagement (laten) raadplegen door je relaties.

Een anonieme gebruiker heeft in OutSite alleen toegang tot het raadplegen van de artikelen.

Ingelogde contacten van je verkooprelaties kunnen hun eigen verkooporders, pakbonnen en facturen raadplegen. Ook kunnen ze alle artikelgegevens zien.

Process

Klantportal

Work area

Ordermanagement