OutSite

Met OutSite beschik je over een website die volledig geïntegreerd is met de Profit-omgeving. Enerzijds heb je de vrijheid om de website helemaal naar eigen inzicht vorm te geven, anderzijds kun je gegevens uit Profit gebruiken, bijvoorbeeld in een klantportal of vacature-website.

Let op:

Om dit onderdeel te kunnen gebruiken, moet je een Profit Plus-licentie hebben of een licentie met de module OutSite.

De voordelen van OutSite:

  • Customer Self Service (CSS): je laat relaties zelf gegevens beheren, wijzigen, insturen en raadplegen.
  • Informeren en kennisdelen: je deelt processen, documenten, signalen, cockpits en berichten digitaal met de klanten.
  • Workflows: je automatiseert alle processen met workflows. Dit zorgt voor inzicht en overzicht.
  • Digitaal dossier: je kunt alle correspondentie met externe relaties eenvoudig opslaan en makkelijk terugvinden.

Beschrijving

Met OutSite communiceer je digitaal met de klanten via de (klant)portal. Je onderhoud je eigen website zodat je deze heel eenvoudig actueel kunt houden. Je hoeft niet meer te wachten tot de webmaster tijd heeft om een nieuwsbericht te plaatsen of een pagina toe te voegen, en voor deze aanpassingen hoef je niet meer te betalen. Met OutSite beschik je dus over een interactieve website, die je zelf goedkoop en snel onderhoudt!

Ook de huisstijl is gewaarborgd met OutSite. Naast een aantal thema’s waar je standaard over beschikt kun je zelf het uiterlijk bepalen. Je kunt kiezen uit diverse stijlen en kleuren en je past de indeling en opmaak aan je eigen huisstijl aan. Uiteraard kun je ook video's, flashbestanden en illustraties toevoegen.

Accountancyportal

Via de accountancyportal communiceert een accountant digitaal met zijn klanten. Hij wisselt online gegevens uit, bijvoorbeeld de jaarrekeningen, informatie over de lonen en personeelsinformatie, fiscale en financiële aangiften, permanent- en jaardossier.

Je beschikt over één type portal. Alleen als je Profit Fiscaal gebruikt beschik je met OutSite over de Accountancyportal. Zonder Profit Fiscaal beschik je over de klantportal. Aan een portal kun je meerdere websites toevoegen.

Voorbereiding

Werkwijze