Workflow in OutSite

Je kunt dossieritems afhandelen via de workflow. Omdat medewerkers meestal meer mogen dan externe gebruikers kun je de workflowrollen autoriseren. Door gebruik te maken van workflows in OutSite kan de klant een dossieritem afhandelen op de portal. Iemand die inlogt op de portal ziet het dossier alleen als hij beheerder of gebruiker is van de portal.

Wil je de externe workflow voor Caseware inrichten? Gebruik dan dit helponderwerp.

Process

Dossier Workflow

Work area

InSite/OutSite