Opnieuw bestellen order in bestelportal

Je kunt een eerder geplaatste order eenvoudig opnieuw bestellen via de bestelportal. De producten die je op deze manier bestelt hoeven niet in een productgroep te zitten.

Opnieuw bestellen order in bestelportal:

1. Open de site.
  2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Alleen ingelogde gebruikers hebben toegang tot de bestelportal.

3. Open het menu waar je je orders kunt raadplegen; bijvoorbeeld Orders en producten.
  4. Open een bestaande order.
  5. Klik op de actie: Opnieuw bestellen.

Je order wordt nu als Mijn order (concept) bewaard en getoond. In het concept van je order kun je bijvoorbeeld nog extra producten toevoegen, het afleveradres wijzigen, het aantal van een besteld product aanpassen, etc. Klik hier voor meer informatie.

6. Klik op: Bestellen om de order definitief te bestellen.
  7. Klik op Ja bij de melding.

Je komt nu op de bedankpagina die is ingesteld.

Je order heeft nu de status Ter beoordeling.

Let op!

Na het definitief bestellen van je order reserveert Profit de voorraad nog niet. Profit reserveert de voorraad als je bestelling in Profit door de backoffice is bevestigd.

Direct naar

1. Bestelportal in OutSite
  2. Bestelportal inrichten in OutSite
  3. Product bestellen via bestelportal
  4. Opnieuw bestellen order in bestelportal
  5. Verkoopaanvraag beoordelen