Verwerkte periode raadplegen

Je kunt de status van de verwerking per medewerker in een verwerkte periode raadplegen, door het verslag van de salarisberekening op te vragen.

Let op:

Als een medewerker na het verwerken de status Niet verwerkt houdt, dan kijk je in de Wachtrij om te controleren of het verwerken correct is uitgevoerd.

Verwerkte periode raadplegen:

 1. Ga naar: HRM / Payroll / Salarisverwerkingscockpit.
 2. Open de weergave: Salarisverwerkingsplan (actueel).

  Meer informatie: weergaven in de salarisverwerkingscockpit

 3. Open de perioderegel.

  Je ziet een weergave met alle verwerkte en niet-verwerkte medewerkers met de volgende statussen:

  • Niet verwerkt

   Er heeft nog geen verwerking op de medewerker plaatsgevonden. Bij een uurloner zonder directe uren in de geselecteerde periode blijft de status Niet verwerkt.

  Let op:

  In correctieperioden verwerkt Profit alleen een medewerker, als er verschillen zijn tussen de oorspronkelijke berekening en de correctieberekening. Als er geen verschillen zijn, verwerkt Profit de medewerker niet en houdt deze de status Niet verwerkt.

  Een medewerker die uit dienst is en waarvoor een TWK-mutatie is verwerkt, heeft én houdt de status Niet verwerkt, als de TWK-mutatie niet van invloed is op de salarisberekening.

  • Verwerkt en gejournaliseerd

   De medewerker is succesvol verwerkt.

   Is de regel van de medewerker oranje en staat er een vink in de kolom Meldingen Payroll Auditor, dan bevat de Payroll Auditor openstaande meldingen.

  • Niet verwerkt, blokkerend

   Bij deze medewerker zijn fouten opgetreden tijdens de verwerking. Dubbelklik op het veld Opm. om de foutmelding te zien.

  • Niet opnieuw verwerkt

   Bij deze medewerker heb je wijzigingen aangebracht na de salarisverwerking. Deze medewerkers moet je nog opnieuw verwerken.

Direct naar

 1. Salarisverwerking controleren
 2. Verwerkte periode raadplegen
 3. Salarisverwerking raadplegen
 4. Correctie in salarisverwerking
 5. Standenregister