Medewerker toevoegen in Projecten

Omdat Profit een geïntegreerd product is, leg je de medewerkers eenmalig vast. Je kunt deze dan gebruiken in Profit HRM, Payroll en Projecten. De medewerkers boeken hun uren via nacalculatie op het project.

In de onderstaande procedure leg je een medewerker vast, waardoor deze ook wordt toegevoegd als persoon in Profit CRM. Deze medewerker kun je in Profit Projecten bijvoorbeeld toewijzen als projectleider of teamlid van een project.

Medewerker toevoegen:

1. Ga naar:  Projecten / Project / Medewerker.
  2. Klik op:  Nieuw of druk op Ctrl+N.

Je meldt de medewerker niet in dienst, dit is alleen van belang in Profit HRM en Profit Payroll

3.  Klik enkele malen op: Volgende.
  4. Vul een afwijkende medewerkercode in als je een andere code wilt.
  5. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Basis stamgegevens
  2. Projectgroep
  3. Integratiegroep
  4. Items
  5. Werksoort
  6. Kosten
  7. Urensoort
  8. Urensoort aan werksoort koppelen
  9. Projecten instellingen
  10. Projectfase
  11. Project via forecast autoriseren
  12. Medewerker toevoegen (Projecten)