Nacalculatie verwijderen

Je kunt nacalculatieboekingen verwijderen onder bepaalde voorwaarden.

Klik hier voor meer informatie.

Nacalculatieregel verwijderen:

1. Ga naar: Projecten / Nacalculatie / Nacalculatie per regel.
  2. Selecteer eventueel het juiste jaar, de juiste periode en de medewerker, etc.
  3. Klik op: Selecteren.
    1. Klik op: Regels selectie tonen (Ctrl+S).

2. Vink de regels één voor één aan (of klik op Ctrl+A om alle regels in één keer te selecteren).

of selecteer een regel.

4. Klik op: Meer acties / Verwijderen.
  5. Klik op Ja bij de vraag.
  6. Klik op: Opslaan en sluiten.
  7. Klik op: Annuleren om het scherm af te sluiten.

Als je regels van verschillende medewerkers wilt verwijderen, dan worden deze niet altijd in één scherm getoond. Je kunt een aparte boekingslay-out toevoegen (of kopiëren), waarbij je per periode alle nacalculatieregels van alle medewerkers ziet. In deze boekingslay-out verwijder je op het tabblad Selectie het veld Medewerker. Je kunt dan vanuit één scherm snel alle nacalculatieregels verwijderen.

Direct naar

1. Nacalculatie
  2. Nacalculatie inrichten
  3. Nacalculatie/Uren boeken in InSite
  4. Nacalculatie boeken in Profit
  5. Nacalculatie wijzigen
  6. Nacalculatie verwijderen
  7. Blokkeren boeken afgesloten periode
  8. Accordering en gereedmelding
  9. Nacalculatie tarieven herwaarderen
  10. Overnemen offerte naar nacalculatie
  11. Nacalculatieoverzicht
  12. Nacalculatie met integratie agenda in InSite
  13. Nacalculatie importeren
  14. Doorboeken inkoopfacturen en kostenboekingen