Boekingslay-out toevoegen

Je kunt meegeleverde boekingslay-outs niet wijzigen, maar wel een boekingslay-out kopiëren en deze kopie vervolgens wijzigen. Je bouwt een nieuwe boekingslay-out niet helemaal zelf op. Je gebruikt een andere boekingslay-out als basis.

De met Profit meegeleverde boekingslay-outs zijn herkenbaar aan de toevoeging (Profit) in de naam.

Boekingslay-out kopiëren:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Boekingslay-out.
  2. Selecteer de boekingslay-out.
  3. Klik op de actie: Kopiëren.

Je opent de wizard voor het toevoegen van een boekingslay-out.

4. Vul een naam voor de boekingslay-out in.
  5. Controleer de overige gegevens. Deze zijn van belang voor de autorisatie.
  6. Klik op: Voltooien.

Profit opent de boekingslay-out, zodat je deze direct kunt wijzigen.

Boekingslay-out toevoegen:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Boekingslay-out.
  2. Klik op: Nieuw.
  3. Selecteer de boekingslay-out.
  4. Vul een omschrijving in en controleer de eigenschappen van de boekingslay-out. Deze zijn van belang voor de autorisatie.
  5. Klik op: Voltooien.

Profit opent de boekingslay-out, zodat je deze direct kunt wijzigen.

Direct naar

1. Boekingslay-out
  2. Boekingslay-out toevoegen
  3. Algemene instellingen
  4. Veld toevoegen of verwijderen in boekingslay-out
  5. Kop en voet inrichten
  6. Algemene instellingen in boekingslay-out
  7. Acties inrichten
  8. Boekingslay-outs InSite
  9. Raadplegen welke boekingslay-out geldig is
  10. Boekingslay-out blokkeren
  11. Vrije velden toevoegen aan een boekingslay-out

Process

Vrije inrichting Boekingslay-out