Boekingslay-out blokkeren

Je kunt boekingslay-outs blokkeren als je deze niet meer wilt gebruiken.

Voorbeeld:

Je hebt een nieuwe boekingslay-out voor inkooporders toegevoegd. De boekingslay-out Inkooporder (Profit) is nog beschikbaar. Daarom beschik je over twee boekingslay-outs: de meegeleverde boekingslay-out en de door jou toegevoegde boekingslay-out. Als je een nieuwe inkooporder toevoegt, moet je eerst één van deze boekingslay-outs selecteren.

Je blokkeert de boekingslay-out Inkooporder (Profit). Hierdoor kun je deze niet meer gebruiken voor inkooporders. Als je een inkooporder toevoegt, is alleen de door jou toegevoegde boekingslay-out beschikbaar. Omdat er maar één boekingslay-out beschikbaar is, hoef je deze niet specifiek te selecteren. Deze stap wordt overgeslagen, je kunt direct beginnen met boeken.

Je kunt een geblokkeerde boekingslay-out weer in gebruik nemen door het veld Geblokkeerd uit te vinken.

Boekingslay-out blokkeren:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Boekingslay-out.
  2. Selecteer de boekingslay-out die je wilt blokkeren.
  3. Klik op de actie: Definitie.
  4. Vink Geblokkeerd aan.

Direct naar

1. Boekingslay-out
  2. Boekingslay-out toevoegen
  3. Algemene instellingen
  4. Kop en voet inrichten
  5. Boekingsregels inrichten
  6. Acties inrichten
  7. Boekingslay-outs InSite
  8. Raadplegen welke boekingslay-out geldig is
  9. Boekingslay-out blokkeren
  10. Vrije velden toevoegen aan een boekingslay-out