Teams in OutSite

De relaties kunnen met AFAS OutSite, de portal- en websitefunctionaliteit van AFAS, hun eigen project- en teamgegevens in een overzicht zien. Hiermee bied je de relaties Project Self Service (PSS).

Voordelen:

• De relaties kunnen OutSite 24 uur per dag, 7 dagen per week benaderen.
  • De relaties kunnen hun eigen project- en teamgegevens in een overzicht zien.
  • De relaties kunnen in het digitaal projectdossier de documentatie makkelijk terugvinden.
  • Teamleden, zowel medewerkers (InSite/Profit) als contacten (OutSite), krijgen beter inzicht in de projecten waar ze bij betrokken zijn, wie voor welk onderdeel verantwoordelijk is (de teamrollen) en de voortgang van het project.

Inhoud

Voorbereiding

Teams in OutSite beheren

Relaties en contacten kunnen teams en teamleden raadplegen in OutSite als dat is ingericht voor hun teamrol en project. Als dit bij de teamrol is ingericht kunnen zij ook het team wijzigen of zich aanmelden als teamlid.

Teams in OutSite beheren:

1. Open de site.
  2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: OK.
  4. Klik op: Projecten.
  5. Open de eigenschappen van het project.
  6. Klik op: Teams.

OutSite kan bij jou anders zijn ingericht.

Je ziet een overzicht van teams met de afbeeldingen van teams. Een afbeelding van een team kun je toevoegen in de eigenschappen van een team op het tabblad Afbeelding. Je ziet een standaard afbeelding voor team als er geen afbeelding is ingevuld.

7. Klik op: een regel om de details van een teamlid te openen.

Je kunt in de Teamleden-weergave nieuwe teamleden toevoegen, aanpassen of verwijderen als je dat recht hebt, bijvoorbeeld met de teamrol Externe projectleider.

8. Klik op de actie: Nieuw om een nieuw teamlid toe te voegen. Je kunt alleen kiezen uit contactpersonen bij jou organisatie.

1. Vul de velden.
    2. Klik op: Nieuw contactpersoon als je hier direct een nieuw contact wilt toevoegen.
  9. Selecteer een teamlid en klik op Aanpassen als je bijvoorbeeld de rol wilt wijzigen van een teamlid.
  10. Selecteer een teamlid en klik op Verwijderen als je een teamlid wilt verwijderen.

Direct naar

1. Teams
  2. Teams inrichten
  3. Team toevoegen via Voorcalculatie inrichten voor InSite
  4. Teamrol toevoegen en instellen voor o.a. InSite en OutSite
  5. Algemeen team toevoegen
  6. Specifiek projectteam toevoegen
  7. Team wijzigen o.a. via project
  8. Teams uitgebreid wijzigen via de functie Team (Windows)
  9. Teams in InSite
  10. Teams in OutSite
  11. Teams in voorcalculatie gebruiken
  12. Teams in nacalculatie gebruiken

Process

Team

Work area

Projecten