Inkoopfactuur e-mailen

Je kunt een factuur e-mailen, waarbij Profit de factuur opslaat in een PDF-document en meestuurt als bijlage van de e-mail. Profit verstuurt de e-mail naar de contactpersoon die je instelt voor de factuur in de eigenschappen van de betreffende inkooprelatie.

Eén inkoopfactuur e-mailen:

1. Ga naar: Ordermanagement / Inkoopproces / Factuur.
  2. Selecteer de factuur die je wilt e-mailen.
  3. Klik op: Meer actiesE-mailen.

De geselecteerde inkoopfactuur wordt gemaild naar het e-mailadres van de ingestelde contactpersoon voor de factuur in de eigenschappen van de inkooprelatie.

Profit geeft aan waar de e-mail naar verstuurd is.

4. Klik op: Opslaan en sluiten

Je kunt de verzonden e-mailberichten controleren.

Let op:

Profit verstuurt de e-mail naar het adres E-mail werk, dat je vastlegt bij het contact voor de factuur. Heeft het contact geen adres E-mail werk of is er helemaal geen contact geselecteerd, dan gebruikt Profit het adres E-mail werk van de betreffende organisatie/persoon. Als er ook geen adres E-mail werk aanwezig is bij de organisatie/persoon, dan meldt Profit dat er geen geldig e-mailadres is gevonden.

Direct naar

1. Inkoopfactuur verstrekken aan inkooprelatie via e-mail of als afdruk
  2. Inkoopfacturen massaal e-mailen/afdrukken en opslaan in dossier via de output-actie
  3. Output-wizard
  4. Eén inkoopfactuur e-mailen
  5. Een of meer inkoopfacturen afdrukken