Inkooporder mailen

Een order kun je e-mailen. Eén manier is via de actie E-mailen.

Je kunt ook meerdere inkooporders massaal mailen en/of afdrukken via de Output-wizard. Daarbij kun je de order ook direct in het dossier van de inkooprelatie/crediteur opslaan.

Eén inkooporder e-mailen:

1. Ga naar: Ordermanagement / Inkoopproces / Inkooporder.
  2. Selecteer de order die je wilt e-mailen.
  3. Klik op de actie: E-mailen.

Profit verzendt de order naar het adres E-mail werk van de gekoppelde organisatie/persoon. Profit geeft aan waar de e-mail naar verstuurd is.

4. Klik op: OK.

Zodra een inkooporder aan de inkooprelatie is gemaild, is Gemaild aangevinkt.

Je kunt de verzonden e-mailberichten controleren.

De volgende stap na het e-mailen is doorgaans de ontvangst.

Direct naar

1. Inkooporder verstrekken aan inkooprelatie via e-mail of als afdruk
  2. Verstrekken (e-mailen en afdrukken) van rapporten inrichten
  3. Massaal e-mailen/afdrukken en opslaan in dossier via de output-wizard
  4. Een inkooporder e-mailen
  5. Controleren verzonden e-mailberichten
  6. Afdrukken

Process

Inkooporder

Work area

Ordermanagement