Offerte afdrukken

Een definitieve offerte druk je af en verstuur je naar de verkooprelatie/debiteur. Je drukt de offerte af op papier, slaat deze op als PDF-document of mailt deze.

Offerte afdrukken:

1. Ga naar: Ordermanagement / Verkoopproces / Verkoopofferte.
  2. Selecteer offertes in de weergave die je wilt afdrukken:
    1. Klik op: Regels selectie tonen (Ctrl+S).

2. Vink de regels één voor één aan (of klik op Ctrl+A om alle regels in één keer te selecteren).
  3. Klik op de actie: Afdrukken.

Je ziet vervolgens het afdrukvoorbeeld.

4. Controleer de afdrukken op het scherm.

Zie ook:

Direct naar

1. Offerte e-mailen en afdrukken
  2. Verstrekken (e-mailen en afdrukken) van rapporten inrichten
  3. Offerte massaal e-mailen en/of afdrukken en in dossier opslaan via Output-wizard
  4. Eén offerte e-mailen
  5. Offerte afdrukken