Offerte e-mailen

Je kunt een offerte e-mailen, waarbij de offerte wordt opgeslagen als een PDF-document en wordt meegestuurd als bijlage van de e-mail.

Profit verstuurt het e-mailbericht naar de algemene contactpersoon tenzij er een specifieke contactpersoon voor offertes is ingesteld in de eigenschappen van de verkooprelatie. Je kunt van deze instelling nog afwijken in de kop van de offerte. Het contact dat je in de offerte gebruikt komt dan in plaats van het contact uit de eigenschappen van de verkooprelatie.

Let op:

Profit verstuurt de e-mail naar het adres E-mail werk dat is vastgelegd bij het contact voor de offerte.

Heeft het contact geen adres E-mail werk of is er geen contact geselecteerd, dan wordt het adres E-mail werk van de betreffende organisatie/persoon gebruikt. Is er ook geen adres E-mail werk aanwezig bij de organisatie/persoon, dan meldt Profit dat er geen geldig e-mailadres is gevonden.

Offerte e-mailen:

1. Ga naar: Ordermanagement / Verkoopproces / Verkoopofferte.
  2. Selecteer de offerte die je wilt e-mailen.
  3. Klik op de actie: E-mailen.

Profit geeft aan naar wie de e-mail verstuurd is.

4. Klik op: Opslaan en sluiten

Je kunt de verzonden e-mailberichten controleren.

Direct naar

1. Offerte e-mailen en afdrukken
  2. Verstrekken (e-mailen en afdrukken) van rapporten inrichten
  3. Offerte massaal e-mailen en/of afdrukken en in dossier opslaan via Output-wizard
  4. Eén offerte e-mailen
  5. Offerte afdrukken