Taal wisselen

De interface van Profit (menu's, velden, weergaves, etc.) kan in één van de volgende talen worden weergegeven: Nederlands, Nederlands (België), Frans en Engels (GB).

Je bepaalt zelf welke taal gebruikt wordt.

Let op:

Het aantal beschikbare talen is afhankelijk van de licentie.

De keuze voor een bepaalde taal heeft alleen gevolgen voor de Interface-taal van Profit. Voor specifieke land-gebonden functionaliteit (voor o.a. België en de Nederlandse Antillen) heb je een activering nodig.

Taal selecteren:

1. Ga naar:
    • Algemeen / Gebruiker / Taalkeuze / Nederlands
    • Algemeen / Gebruiker / Taalkeuze / Nederlands (België)
    • Algemeen / Gebruiker / Taalkeuze / Frans
    • Algemeen / Gebruiker / Taalkeuze / Engels (GB)
  2. Bevestig het opnieuw openen van de omgeving.

Direct naar

1. Aan de slag in Profit
  2. Starten en inloggen
  3. Wachtwoord wijzigen
  4. Gebruikerstaal selecteren
  5. Werken in een omgeving
  6. Gegevens toevoegen, wijzigen en verwijderen

Process

Gebruiker Taal