Taal wisselen

De interface van Profit (menu's, velden, weergaves, etc.) kan in één van de volgende talen worden weergegeven: Nederlands, Nederlands (België), Frans en Engels (GB).

Je bepaalt zelf welke taal gebruikt wordt.

Let op:

Het aantal beschikbare talen is afhankelijk van de licentie.

De keuze voor een bepaalde taal heeft alleen gevolgen voor de Interface-taal van Profit. Voor specifieke land-gebonden functionaliteit (voor o.a. België en de Caribbean) heb je een activering nodig.

Taal selecteren:

1. Ga naar:
    • Algemeen / Gebruiker / Taalkeuze / Nederlands
    • Algemeen / Gebruiker / Taalkeuze / Nederlands (België)
    • Algemeen / Gebruiker / Taalkeuze / Duits
    • Algemeen / Gebruiker / Taalkeuze / Frans
    • Algemeen / Gebruiker / Taalkeuze / Engels (GB)
  2. Bevestig het opnieuw openen van de omgeving.

Zie ook

Direct naar

1. Werken in een omgeving
  2. Omgeving en administratie openen
  3. Profit Home - Spotlight, Meldingen Historie en Favorieten
  4. In- en uitzoomen
  5. Scherm splitsen (schermen naast elkaar plaatsen)
  6. Scherm minimaliseren
  7. Menu en functies gebruiken
  8. Vensters gebruiken
  9. Dropbox, SharePoint en OneDrive benaderen
  10. Gebruikerstaal selecteren