Magazijntoewijzing bij artikel onderhouden

Je kunt de magazijnen via een boekingslay-out aan een artikel toewijzen.

Je kunt de magazijnen en locaties ook importeren via Ordermanagement / Beheer / Import voorraad / Magazijntoewijzingen.

Dit moet je eerst geactiveerd en ingericht hebben.

Magazijntoewijzing onderhouden:

1. Ga naar: Ordermanagement / Item / Artikel.
  2. Open de eigenschappen van het artikel.
  3. Ga naar het tabblad: Magazijntoewijzing.
  4. Klik op de actie: Onderhouden.
  5. Klik op: de knop achter het veld Magazijn.
  6. Selecteer het magazijn dat je wilt toewijzen aan het artikel.
  7. Vul de velden in.
  8. Selecteer een voorkeur relatie bij Inkooprelatie. Je kunt kiezen uit de inkooprelaties die je hebt toegevoegd in het tabblad Inkooprelaties van het artikel.
  9. Selecteer een voorkeur magazijnlocatie bij Locatie. Deze magazijnlocatie wordt ook voorgesteld als Magazijntoewijzing in ordertraject niet aan staat. Bijvoorbeeld bij een ontvangst of opboeken van voorraad.
  10. Selecteer eventueel nog een magazijn en vul ook deze toewijzing de velden in.
  11. Klik op: Voltooien
  12. Klik op: Opslaan en sluiten

Direct naar

1. Magazijn toewijzen
  2. Meerdere magazijnen activeren
  3. Magazijnen toevoegen
  4. Magazijntoewijzing aanzetten
  5. Magazijn toewijzen aan artikel en gebruiken
  6. Magazijntoewijzing in artikel verwijderen
  7. Magazijntoewijzing bij artikel onderhouden
  8. Boekingslay-outs inkoop en verkoop aanpassen