Inventarisatielijst afdrukken

Nadat een inventarisatie is toegevoegd, druk je de inventarisatielijst af. Op deze lijst kun je de gevonden aantallen of de gevonden verschillen in het magazijn (of de locatie) invullen. Daarna kun je aantallen die op de lijst staan invullen in Profit.

Je kunt het afdrukken overslaan als je met barcodescanners (van Actemium) werkt.

In Profit worden twee standaard rapporten meegeleverd:

• Inventarisatie: niet geverifieerde regels (Profit)

In dit rapport worden alleen de niet geverifieerde regels van de inventarisatie afgedrukt. De niet geverifieerde regels zijn de regels die nog geïnventariseerd moeten worden.

• Inventarisatie: alle regels (Profit)

In dit rapport worden alle regels van de inventarisatie afgedrukt, waarbij duidelijk naar voren komt welke regels geverifieerd en/of geaccordeerd zijn.

Inventarisatielijst afdrukken:

1. Ga naar: Ordermanagement / Voorraad / Inventarisatie.
  2. Selecteer de inventarisatie in de weergave.
  3. Klik op: Meer actiesAfdrukken.
  4. Selecteer het rapport Inventarisatie: niet geverifieerde regels (Profit).
  5. Klik op: Opslaan en sluiten

De inventarisatielijst wordt weergegeven in het afdrukvoorbeeld van de rapportgenerator.

6. Klik op: Afdrukken..

Direct naar

1. Inventarisatie
  2. Inventarisatie inrichten
  3. Inventarisatie toevoegen
  4. Inventarisatie raadplegen
  5. Sortering inventarisatie aanpassen
  6. Inventarisatielijst afdrukken
  7. Inventarisatie invullen
  8. Inventarisatie via barcodescanner
  9. Inventarisatie verifiëren en accorderen
  10. Inventarisatie journaliseren