Fiscale rapportage in .pdf

Je kunt fiscale rapporten automatisch omzetten naar een .pdf document zodat ze niet meer kunnen worden bewerkt. Door het versturen van een niet aanpasbaar bestand weet je zeker dat de gegevens die worden getoond uit Profit komen.

Voorwaarden

Je kunt alleen gebruik maken van deze functionaliteit als:

• De PCC is geïnstalleerd
  • Het veld Rapportage als PDF tonen in de fiscale instellingen is aangevinkt
  • Je geen gebruik maakt van het automatisch opslaan van rapporten in het dossier
  • Je geen gebruik maakt van Automatisch accorderen via de workflow

Direct naar

1. Fiscale rapportage