Afspraak accepteren of weigeren

Als een andere gebruiker een afspraak voor je hebt gemaakt, kun je deze accepteren of weigeren. Afspraken die je zelf maakt, krijgen automatisch de status Geaccepteerd. Naast onderstaande methode kun je afspraken ook accepteren of weigeren via InSite.

Je hoeft integratie-afspraken vanuit andere onderdelen van Profit niet te accepteren.

Je kunt afspraken ook accepteren via een apart overzicht met notificaties, als de Sitebeheerder dit aan jouw InSite heeft toegevoegd.

Afspraak accepteren of weigeren:

1. Ga naar: Algemeen / Agenda / Agenda.

De nog niet geaccepteerde afspraken worden getoond met een vraagteken

2. Klik op de afspraak en je kunt deze accepteren of weigeren.

Direct naar

1. Agenda in InSite
  2. Agenda inrichten
  3. Gebruikers koppelen aan een persoon en eventueel aan een medewerker
  4. Indeling van Profit Agenda
  5. Afspraak maken
  6. Afspraak accepteren of weigeren