Gebruikersgroep koppelen aan selectie organigram

Je vult een gebruikersgroep op basis van een selectie. Dit betekent dat de gebruikersgroep automatisch wordt gevuld met leden (gebruikers) op basis van de selectie. Je kunt de gebruikersgroep niet handmatig vullen met gebruikers.

Selectie koppelen aan gebruikersgroep:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Ga naar het tabblad: Onderhoud groepen.
  3. Ga naar: Groep / Nieuw.
  4. Vul een code en omschrijving in.
  5. Geef aan dat de groep wordt gevuld op basis van een selectie en kies de selectie.

6. Klik op: Voltooien

De groep wordt in deze situatie direct bijgewerkt, je ziet de gekoppelde gebruiker.

Het autoriseren van deze groepen (op menu, actie, filters, etc) wijkt verder niet af van het autoriseren van handmatig gevulde groepen.

Direct naar

1. Gebruikersgroepen automatisch vullen o.b.v. organigram HRM
  2. Selectie toevoegen
  3. Selectie koppelen aan gebruikersgroep
  4. Gebruikersgroepen o.b.v. selectie actualiseren
  5. Autorisatie o.b.v. formatieverdeling

Process

Gebruiker Selectie Autorisatie