Selectie toevoegen voor gebruikersgroep

Je voegt een selectie toe waarin je een filter op organisatorische eenheid vastlegt. Je moet voor elke gebruikersgroep die je wilt vullen, één selectie vastleggen.

Selectie toevoegen:

1. Ga naar: Algemeen / Inrichting / Selectie.
  2. Klik op: Nieuw
  3. Selecteer Gebruiker in Selectie gebaseerd op.

Let op:

Voor deze toepassing van selecties moet je altijd Gebruiker selecteren. Je kunt deze keuze achteraf niet wijzigen.

4. Klik op: Volgende
  5. Selecteer een weergave met het veld waarop je wilt filteren.

De weergave toont alleen niet-geblokkeerde gebruikers.

Let op:

Als het benodigde veld niet in een één van de weergaven staat, kun je een weergave toevoegen en hierin het veld opnemen. Dit is echter alleen mogelijk bij het toevoegen van een selectie, niet bij het wijzigen van een bestaande selectie.

6. Klik op: Volgende
  7. Vul de omschrijving in.
  8. Voeg een filter toe.
  9. Klik op: Vernieuwen. Hiermee test je het filter.

10. Klik op: Voltooien

Direct naar

1. Gebruikersgroepen automatisch vullen o.b.v. organigram HRM
  2. Selectie toevoegen
  3. Selectie koppelen aan gebruikersgroep
  4. Gebruikersgroepen o.b.v. selectie actualiseren
  5. Autorisatie o.b.v. formatieverdeling

Process

Selectie Autorisatie Gebruiker