AFAS Pocket inrichten voor Financieel

Dit onderwerp heeft betrekking op aanvullende algemene onderdelen. Zorg dat je eerst de basisinrichting gedaan hebt.

AFAS Pocket kan gebruikt worden voor het raadplegen van crediteuren, debiteuren en de openstaande posten. Daarnaast is ook het afhandelen van de workflow inkoopfactuur met alle inzichten beschikbaar in AFAS Pocket.

Zie ook de video met Algemene verbeterpunten.

Je raadpleegt openstaande posten bij debiteuren via de organisatie of persoon. Het betreffende onderdeel wordt alleen getoond bij organisaties/personen die ook verkooprelatie zijn.

Autorisatie:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Selecteer de gebruikersgroep die je wilt autoriseren.
  3. Ga naar het tabblad Pocket en voeg de Pocket-functionaliteit Debiteuren openstaande posten toe.
  4. Controleer de filterautorisatie op verkooprelaties en administraties, deze werkt door in Pocket.

Direct naar

1. AFAS Pocket beheren en inrichten
  2. Kostensoort toevoegen voor kilometerregistratie (reiskosten)
  3. Snel aan de slag met Pocket
  4. Inrichting algemene onderdelen, zoals dossier en zoekweergaven
  5. Inrichting Financieel
  6. Inrichting HRM
  7. Inrichting Projecten
  8. Inrichting Flex
  9. Inrichting Bouw
  10. Gebruikersaccounts (tokens) beheren