Citrix Workspace installeren

Een gebruiker moet Citrix Workspace installeren op zijn werkstation, of Profit gebruiken via een browser. Als je kiest voor Citrix Workspace, kan de systeembeheerder Citrix uitrollen op de werkstations of de gebruiker kan Citrix installeren tijdens het aanmelden.

Let op:

Je vindt de door AFAS aanbevolen versies van Citrix Workspace op de AFAS Klantportal.

Als je Profit in de browser draait, dan hoef je Citrix niet lokaal te installeren.

Voor situaties waarbij je organisatie aanvullende techniek of beveiligingsmaatregelen toepast die dit complexer maken, gaat AFAS er van uit dat de organisatie er zelf voor zorgt dat de toegang voor AFAS Online toegestaan wordt. De systeemeisen zijn daarbij een belangrijke informatiebron.

AFAS adviseert het gebruik van Citrix Workspace.

Direct naar

1. Inloggen inrichten (Citrix / Single sign-on)
  2. Systeemeisen
  3. Citrix installeren
  4. Werken met Thin client, VDI, Citrix of Terminal server / RDS
  5. Twee-factorauthenticatie inrichten
  6. Single-sign on inrichten
  7. Messagebird inrichten voor sms-berichten
  8. Externe applicatie inloggen via AFAS Online